Smakfull lägenhet med enorm terrass och havsutsikt

Beskrivning

La Herradura 1:a våningen med en upphöjd utsikt i Las Terrazas

Handikappvänlig lägenhet.

Letar du efter en lägenhet med den där ljusa och öppna känslan? En lägenhet där du inte behöver renovera förs som så ofta är fallet?

Koppla av, här kan du njuta av en uppdaterad och nyligen nyrenoverad lägenhet, modernt med fullt utrustat kök med en smakfull design och välkända kvalitetsmärken, det finns förråd kopplat till köket vilket fungerar mycket praktiskt. Lägenheten har utformats för att få en öppen känsla med mycket ljus som kommer in igenom de stora fönstren med skjutdörrar till den mycket stora terrassen. Från början fanns det 3 sovrum i denna stora lägenhet men nu är ett av dem ombyggt och integrerat i vardagsrummet vilket skapar denna lyxiga känsla. Det är mycket enkelt att återställa den till 3 sovrum om man skulle önska!

Terrassen är inte mindre än 63 m2 med utsikt över havet och bergen och med flera skjutdörrar för att ansluta vardagsrum och terrass på ett nästan sömlöst sätt. Det finns två sovrum och från båda har du din egen tillgång till terrassen. Ett av sovrummen har ett badrum  ”en suite”. Det finns ett till badrum utanför det andra sovrummet anslutet till vardagsrummet.

Inkluderat i priset är en garageplats precis nedanför med enkel åtkomst.

Denna urbanisation är mycket exklusiv med en stor pool och mycket utrymme för solbad och även underbara trädgårdsområden. För att komma till stranden med restauranger stad etc .. tar du bara en 3-minuters åktur med bil eller ca 15 min promenad. Det finns en mycket populär Padelclub i närheten som heter Las Palomas med gym, poolområde, tennis och restaurang.

Detta ligger nära Cerro Gordos naturreservat med all sin skönhet som naturen ger. Här får man njuta av underbara vyer på kvällspromenaden i solnedgång eller för den morgonpigga så är soluppgången lika bedårande.

Lägenheten har många funktioner som: tvättstuga, dubbelglasade fönster, myggnät i alla rum, elektrisk spis (SMEG),  radiatorer för extra komfort på vintern, central luftkonditionering / uppvärmning (märke: DAIKIN), förvaring och inbyggd garderob – storage.

Kort sagt, kom och titta själv, vi tror att du kommer att gilla det!

ALICE-2066
 

FÖRRA FASTIGHET

Påkostat hus med ovärderlig utsikt

NÄSTA FASTIGHET

Spektakulär villa i naturreservatet Cerro Gordo