I Alice vet vi hur det känns att drömma om ett hus i solen. Vi vet hur det känns att missa solen i kylan under de mörkaste vintermånaderna. Att ha tillgång till ditt eget paradis under solen är verkligen en fantastisk känsla. Frågan är bara: hur?

I Alice vet vi exakt hur man hittar rätt fastighet till rätt pris.

Vi har kunskap, erfarenhet och framförallt är vi med dig hela processen. I din egen takt kan vi hjälpa dig att hitta ett unikt hus i solen. För allt du söker är vi här för att hjälpa dig hitta den.

ICONOS-12

"Om du inte vet var du går,
någon väg tar dig dit"

Senaste Intag

Nytt intag
€139.000
 • 1Bedroom
 • 1Bathroom
 • 38
Nytt intagReducerat Pris
€349.000
 • 6Sovrum
 • 3Badrum
 • 286
Nytt intagRekommenderas
€169.000
 • 1Bedroom
 • 1Bathroom
 • 102
NybyggnationNytt intag
€985.000
 • 3Sovrum
 • 3Badrum

Vädret i Spanien

Referenser

Image is not available
Mark & Shauna Kisicki, Texas/Phoenix

Vi kunde inte vara med nöjda med Natalie, för hon var fantastisk! Vi var försiktiga och nervösa när vi skulle köpa vår första bostad i Spanien men hon gjorde mer än vad vi kunde förvänta oss från en mäklare för att få oss att känna oss avslappnade och hitta det rätta hemmet för oss. Under knappa 3,5 dagar var vi på hus-jakt, och hann med att besöka hela 16 fastigheter. Tillsammans med hennes man Curt var hon under alla 16 visningar energisk och kunde ge oss info om allt rörande fastigheten och området. 
När vi sedan var tillbaka i USA skötte Natalie hela processen vidare och förhandlade en jättebra affär åt oss. Vi fick så mycket förtroende för Natalie att vi överlät henne att slutföra affären åt oss utan att vi behövde åka till Spanien igen för att göra detta själva. 
Efter bostadsaffären har Natalie fortsatt att vara ovärderlig och hjälpt oss med många saker rörande inflyttningen. 
Vi är så lyckliga över vårt nya hus i Punta de la Mona, och känner oss tursamma att ha använt oss av Alice Real Estate

Image is not available
Ingvar Lengstam, Stockholm

Hall

Hall

När jag förra sommaren lärde känna Natalie jobbade hon deltid på ett advokatkontor samtidigt som hon drev hennes företag Alice Real Estate på heltid. 
Jag höll på att köpa ett hus i Punta Lara från en väldigt påtryckande mäklare och en komplicerad säljare, som båda ledde mig till utmattning. Natalie kom in helt lugn och redde ut hela röran. Detta ledde till att jag slutligen köpte en fantastisk lägenhet i Calaceite via Alice Real Estate. 

Natalie är enligt mig den bästa mäklaren ma kan hitta; ärlig, uppriktig, pålitlig och levererar. Hennes juridiska erfarenhet är vad som utmärker henne från andra mäklare då hon kan tolka och evaluera juridiska dokument som är väldigt viktiga i Spanien. Med hennes koppling till en seriös advokatbyrå kan hon erbjuda ett fullt paket, tryggt och enkelt. 

Dessutom pratar Natalie fyra språk flytande och har en charmig personlighet.

Image is not available
Christina & Per Hall, Göteborg

Hall

Hall

Image is not available
Alan Sains/United Kingdom + domiciled Belgium

Hall

Hall

Alice Real Estate har gjort ett fantastiskt jobb med att sälja en fastighet åt mig. Natalie tog allt ansvar så att jag skulle slippa hantera allt från ett annat land.

Jag har bara haft en positiv upplevelse. Tack så mycket!

previous arrow
next arrow
Slider

Några frågor?