Panoramalyx med havsutsikt utan avbrott!

To consult

Beskrivning

Välkommen till Altos i La Herradura. Här kan man drunkna i havsutsikt och man störs inte av varken ljud eller trafik. Man ser dock alltid havet så långt ögat når och vi bor på gränsen av naturreservatet Cero Gordo. Med bergsgetter ofta synliga som närmsta granne och fina promenadstråk mm..  

Entreplan består av 2 st sovrum där ett har balkong med utsikt över havet och ett med juliettbalkong med havsutsikt där med. Ett badrum med toalett samt ett stort garage, faktiskt även det med fönster och havsutsikt.

En trappa upp leder till ett tornliknande rum som kan användas som sovrum eller office om man vill, det har dubbeldörrar ut till en terrass som har obruten havsutsikt som inger en känsla som måste upplevas på plats! Här kan man med fördel placera en jacuzzi för att avnjuta kvällar med en cava i handen och njuta av den kungliga utsikten.

En trappa ned från entréplanet finner vi ett vardagsrum samt stort kök med open plan lösning samt utgång till stor terrass med plats för lounge samt matplats etc..  på detta plan finns även master bedroom med tillhörande badrum typ ”en suite” sovrummet har dubbeldörrar ut mot terrass med havsutsikt direkt från kudden.

Området har La Herraduras finaste poolområde med barnpool samt 2 st padelbanor.

Mycket fin investeringsmöjlighet och detta hus har extremt bra uthyrningsmöjlighet med avkastning i toppklass.

Kontakta oss för mer info och visning!

 

ALICE-2025


 

Liknade Fstigheter

Nytt intag

Sängar: 3Baths: 3

Radhus

Sängar: 3Baths: 3

Radhus

To consult

Sängar: 2Baths: 2m²: 100

Radhus

To consult

Sängar: 2Baths: 2m²: 100

Radhus

€650.000
€650.000

Sängar: 4Baths: 2m²: 135

Radhus

To consult
To consult

Sängar: 3Baths: 3m²: 156

Radhus


FÖRRA FASTIGHET

Townhouse i La Herradura med “Location to die for!”

NÄSTA FASTIGHET

Tesorillo- strandnära med pool, padel och terrass med havsutsikt