Påkostat hus med ovärderlig utsikt

Beskrivning

Atarazanas ligger intill naturreservatet Cerro Gordo på La Herraduras västra udde. Naturkänslan är påtaglig och lugnet samt avsaknaden av konstant trafik gör att fågelkvitter, ljudet av vågorna finns där hela tiden.

På entrenivå finner vi en carport samt utgång till en patio med plats för eventuell grill & lounge.

Direkt till höger innanför dörren finns ett rymligt badrum med röster ut mot nation. Lägre in finns 2 sovrum där båda har dubbla fönster med mycket fin havsutsikt.

En trappa ner har vi ett förråd direkt till vänster sedan ett stort vardagsrum/matsal med stora fönster ut mot havet, ett mycket påkostat designkök av typen open-plan med fönster ut mot havet

samt dubbeldörrar ut mot terassen med plats för matbord loungehörna samt grillplats, allt med obruten havsutsikt så långt ögat når. 

Till höger om trappen finns via en kort korridor ett badrum till höger med tvättmaskin och torktumlare, detta badrum ligger intill huvudsovrummet som även det har direkt access till terrassen.

*Notera: Den här bostaden har ett exceptionellt lågt pris i förhållande till storlek, läge och standard. Det beror på att den ligger i ett kvarter där det för flera år sedan upptäcktes problem med sättningar som påverkat närliggande fastigheter och som drar ner priset. Just den här bostaden ligger dock inte innanför den officiella riskzonen har  inga problem och har inte haft det sedan den byggdes för 18 år sedan.

ALICE-2060


Liknade Fstigheter

To consult
To consult

Sängar: 3Baths: 3m²: 156

Radhus

€309.000
€309.000

Sängar: 4Baths: 4m²: 145

Radhus

To consult

Sängar: 3Baths: 3m²: 120

Radhus, Takvåning

To consult

Sängar: 3Baths: 3m²: 120

Radhus, Takvåning

Fynd
To consult
To consult

Sängar: 3Baths: 3

Radhus


FÖRRA FASTIGHET

Välkommen till Los Altos!

NÄSTA FASTIGHET

Smakfull lägenhet med enorm terrass och havsutsikt