Välkommen till Los Altos!

Beskrivning

Som namnet antyder så känns det verkligen som att man är på toppen här. 

När man anländer till denna exklusiva förening vid kanten av naturreservatet Cerro Gordo infinner sig en speciell känsla. Havet där nere, vyerna, lugnet. Här är man långt ifrån men ändå nära. 5 min med bil till centrum, restauranger etc.. eller 25 min promenad om man så vill.

Radhuset eller Townhouse som man säger i Spanien är beläget på en av det bästa platserna i denna förening, högt upp samt nära poolområdet som för övrigt är en upplevelse i sig. Med 2 pooler och 2 padelbanor kan man njuta utan trängsel med infinitykänsla över havet och en utsikt svår att matcha.

Entreplanet: Garage som är mycket rymligt och tar både bil förråd samt tvättstuga om man önskar. Entréplanet består även av en helt fristående lägenhet med kök, vardagsrum samt badrum. Detta ger med sin separata ingång möjlighet att hyra ut den för att tex. betala ev. lån på bostaden eller bara en extra lägenhet att nyttja som man behagar.

En trappa upp finner vi 3 sovrum och 2 badrum varav e är en suite (master bedroom). Ett av sovrummen har utgång till en terass där man kan avnjuta morgonkaffet eller bara sitta och läsa en bok. Vill man så är denna terrass stor nog för en jacuzzi med.

Övre planet består av ett fullt utrustad kök samt intilliggande förråd/städrum. Köket har utgång till den stora terassen. 

Vardagsrummet har 2 stora skjutbara glasdörrar som vetter ut mot terrassen och det ger en härligt öppen känsla. Terassen är stor nog för tex 8 matgäster samt barbeque samt et par solstolar. 

Obruten havsutsikt så långt ögat når, även bergen ser man i Öster.

Cerro Gordo nationalpark når man på 2 min promenad och även restaurangen Mirador med utsikt över Nerja.

ALICE-2057Liknade Fstigheter

€539.500

Sängar: 3Baths: 3m²: 180

Radhus

€539.500

Sängar: 3Baths: 3m²: 180

Radhus

Nytt intag

Sängar: 3Baths: 3

Radhus

Sängar: 3Baths: 3

Radhus

Fynd
To consult
To consult

Sängar: 3Baths: 3

Radhus

To consult
To consult

Sängar: 3Baths: 3m²: 156

Radhus


FÖRRA FASTIGHET

Tesorillo- strandnära med pool, padel och terrass med havsutsikt

NÄSTA FASTIGHET

Påkostat hus med ovärderlig utsikt