Vackert hus i Los Altos

€625.000

Beskrivning

Vackert hus i sydostligt läge. Spektakulär och obruten havsutsikt, privat pool och beläget i den pittoreska semesterorten La Herradura, Costa Tropical i Granadaregionen. Det här huset har flera stora och fina sociala ytor såväl inne som ute på de flera terrasserna samt i den lilla trädgården. Intill finns också ett gemensamt och vackert poolområde med bl a två padelbanor som är inkluderade för de boende. Huset ligger i den populära föreningen Los Altos med sammanlagt 98 olika boenden. Huset är modernt, ljust och praktiskt och där gränsen mellan ute och inne flyter tack vare flera dubbla glasdörrar och det är verkligen ett perfekt semesterhus. Verifierad och mycket bra uthyrningshistorik.

Huset är i fyra plan. Tornrummet högst upp är ett rymligt dubbelrum med eget badrum och en egen terrass med fantastisk utsikt över bergen, La Herradurabukten och havet och här finns, på riktigt, en ”top of the world”-känsla. Tredje planet är entréplan med hall och tre rymliga sovrum, varav ett med eget badrum och de två andra som delar på ett badrum och ett av dem har också en mysig kaffebalkong. Ner till plan två finner vi hjärtat i huset med ett drygt 60 kvm stort vardagsrum och flera utgångar till huvudterrassen och poolen. Köket ligger också parallellt med vardagsrummet och kan enkelt öppnas upp för en integrering och öppen 90 kvm planlösning. Ute på huvudterrassen finns middagsmöbel under tak, grillhörna, loungeavdelning vid den 3×6 m stora poolen och plats för flera solsängar. På nedersta planet finns gott om förvaring, ett mindre vardagsrum, ett rymligt sovrum med eget badrum och utgång till trädgården med två terrassytor.

Planlösning sovrummen – alla med vacker havsutsikt:

Plan 4: 1 dubbelrum, eget badrum, 20 kvm terrass

Plan 3: 1 dubbelrum med eget badrum, 2 dubbelrum som delar 1 badrum

Plan 1 : 1 dubbelrum med eget badrum och utgång till trädgård och terrasser.

La Herradura ligger 50 minuter från såväl Malaga som Granada, 12 minuter till grannen Nerja i väst och 6 minuter till Almuñécar i öst. La Herradura betyder ”Hästskon” på spanska och beskriver formen på bukten där den 2 km långa stranden i mitten kantas av trevliga chiringuitos och restauranger, butiker, affärer och saluhall. Orten är mycket genuin och har en härlig atmosfär, känt för vackra omgivningar och fint vatten – bara här finns t ex 6 st dykcenter och möjlighet till alla olika vattensporter och även skärmflygning. Hög kvalitet på maten då Granadaregionen tar sina tapas på allvar och varhelst man kommer för ett glas ingår också en matig fin tapa! Här ligger också den mysiga småbåtshamnen och marinan Marina del Este.

 

Exklusive försäljning.

 

Referens: ALICE-2121


Liknade Fstigheter

€229.000
€229.000

Sängar: 3Baths: 3m²: 156

Radhus

Rekommenderas
€459.000

Sängar: 3Baths: 3m²: 179

Radhus

€459.000

Sängar: 3Baths: 3m²: 179

Radhus

Nytt intag
€149.000

Bed: 1Bath: 1

Radhus

€149.000

Bed: 1Bath: 1

Radhus

FyndNytt intag

Sängar: 3Baths: 2m²: 102

Radhus

Sängar: 3Baths: 2m²: 102

Radhus


FÖRRA FASTIGHET

Ladera del Mar Nerja, havsutsikt, pool och terrass till rätt pris!

NÄSTA FASTIGHET

Lägenhet nära stranden med fantastisk utsikt och unikt läge!