Topprenoverad lägenhet i Las Palomas La Herradura

€139.000

Beskrivning

Exklusivt intag! Unik möjlighet att köpa en lägenhet som är totalrenoverad med genomgående toppklass och utvalda materiel samt sammansatt på ett ytterst smakfullt sätt. Kostnaden för denna ombyggnad uppgår till ca: 80 000€.

Belägen i den exklusiva Urbanisationen Las Palomas med dess vackra trädgårdar och med egen liten uteplats i lummig miljö samt delvis havsutsikt. Ingång till en öppen planlösning med kök, vardagsrum som vetter ut mot trädgårdsytan. Stora öppningsbara dragdörrar ger mycket ljusinsläpp. Alla dörrar och fönster har ytterst god ljudisolering så att man lätt kan få tyst om man så önskar.

Till vänster om entrédörren finns ingång till badrum med toalett samt dusch av mycket modern karaktär, mittemot finner vi ingång till sovrum som även har glasdörr ut mot vardagsrum. 

Lägenheten har även tillgång till ett stort förråd i direkt anslutning till trädgårdsbiten som man kan nyttja för middagar samt solning.

En mycket prisvärd lägenhet som bör ses för att uppskattas på rätt sätt. 

Las palomas har tillgång till ett stort poolområde med tillhörande barnpool samt Padeklubb och tennisbanor, gym, restaurang, bar mm.. Mycket komplett och allt inom gångavstånd till stad,stranliv mm..

ALICE-2053Liknade Fstigheter

Nytt intag

Sängar: 3Baths: 3

Radhus

Sängar: 3Baths: 3

Radhus

€328.000

Sängar: 3Baths: 3m²: 128

Radhus

€328.000

Sängar: 3Baths: 3m²: 128

Radhus

To consult

Sängar: 2Baths: 2m²: 100

Radhus

To consult

Sängar: 2Baths: 2m²: 100

Radhus

Nytt intag

Sängar: 4Baths: 3m²: 165

Radhus

Sängar: 4Baths: 3m²: 165

Radhus


FÖRRA FASTIGHET

Underbar söderlägenhet i Capistrano Village

NÄSTA FASTIGHET

Välkommen till Los Altos!