Toppläge med fantastisk utsikt!


€459.000

Beskrivning

Los Altos heter denna förening som stoltserar med underbar utsikt för alls sina 98 hus.

Detta hus har en av de absolut bästa lägen som finns i denna förening. Högst

beläget och med endast naturreservatet bakom sig vilket garanterar fortsatt lugn och ro.

Föreningen har en av (om inte rentav) La Herraduras finaste poolområde som dessutom har 2 st Padelbanor där man fritt kan spela när andan faller på. Områdets trädgårdar är välskötta och här finns alltid citroner, nísperos mm.. att plocka av.

Bredvid huset leder en stig upp till Cerro Gordos naturreservat där man dagligen ser bergsgetter skutta omkring på berget och man bjuds på en  makalöst fin utsikt över kusten samt Nerja, Torrox mm.. 

Huset ligger vid slutet av gatan vilket ger nära nog noll trafik. Parkeringar finns alltid och flera stycken, man kan stå utanför på gatan eller framför husets privata parkering intill huset framför garageporten. 

Väl inne i huset har vi en rymlig hall. Nära mittemot ytterdörr finns ett sovrum med utgång till egen terrass och obruten havsutsikt. Dörren intill leder till nästa sovrum med samma utsikt. En trappa upp finner vi ett sovrum med utgång till stor terrass. Här finns utedusch och plats för loungemöbler eller varför inte solsängar och en Jacuzzi? Hit måste man komma och uppleva hur känslan är att titta ut över La Herradura samt havet som breder ut sig där nere.

Här finns (och detta är viktigt och unikt) möjlighet att bygga 2 extra terrasser på vardera 30 m2 vilket ger fantastiska ytor på ett så upphöjt och ostört läge, det ger ett mervärde till huset för en förhållandevis låg peng.

En trappa ner från entrén har vi ingång till kök på höger sida som i sin tur har utgång till den stora terrassen som rymmer stor loungedel samt middagsbord för minst 8 personer i ena delen samt fika avdelning i den andra, hur det än disponeras så finns ytorna att trivas på.

Dörren bredvid köket leder in till vardags/middagsrum med utgång till terrassen. Nästa dörr är ingång till master bedroom med en suit badrum.

Detta hus har dessutom plats för att bygga 2 våningar neråt vilket många nyttjar i denna förening för att få mer plats. Dock räcker dessa 180 m2 ganska långt såklart.

Här hittar vi inte många hus till salu för det är ett åtråvärt område så det är trevligt att kunna erbjuda detta hus exklusivt till er, passa på!

 

ALICE-2068


Liknade Fstigheter

€249.000

Sängar: 2Baths: 2m²: 159

Radhus

€249.000

Sängar: 2Baths: 2m²: 159

Radhus

€328.000

Sängar: 3Baths: 3m²: 128

Radhus

€328.000

Sängar: 3Baths: 3m²: 128

Radhus

FyndNytt intagRekommenderas
To consult
FyndNytt intagRekommenderas

Panoramalyx med havsutsikt utan avbrott!

Sängar: 4Baths: 3m²: 160

Radhus

To consult

Sängar: 4Baths: 3m²: 160

Radhus

Nytt intag

Sängar: 4Baths: 3m²: 165

Radhus

Sängar: 4Baths: 3m²: 165

Radhus


FÖRRA FASTIGHET

Spektakulär villa i naturreservatet Cerro Gordo

NÄSTA FASTIGHET

Penthouse lägenhet med enorm takterrass