Stort townhouse med separat lägenhet och vidsträckt havsutsikt

To consult

Beskrivning

Townhouse med fantastisk havsutsikt i La Herradura. Beläget i en exklusiv urbanisation i kanten av naturreservatet Cerro Gordo. Föreningen Los Altos ligger 5 min med bil från stranden i upphöjt läge vilket ger husen här dess unika utsikt.

 Poolområdet tillhör de allra bästa i La Herradura och med stor pool som inbjuder till motionssimning i en underbar miljö, dessutom finns barnpool samt inte mindre än 2 st padelbanor fria att spela på för de boende.

Huset består av bottenvåning med garage samt tvättrum, vidare finns i detta hus en modern separat lägenhet med separat ingång, den har hyrbilens och kan hyras ut separat eller som del av hela huset och har både badrum och fullt utrustat kök. 

En trappa upp hittar vi 3 st sovrum varav en med en suite badrum. Även ett separat badrum finns här.

På på 2:a våningen möts vi av ett vardagsrum med dubbla utgångar till terrassen samt modernt kök även det med egen utgång till terrass. Vill man så kan man enkelt bygga ut terrassen samt vardagsrummet då plats finns bakom väggen vilket ger mycket mer yta åt både terrass samt vardagsrum, mer info om detta samt kostnadskalkyler har vi.

Terrassen är p åka: 20 m2 och här kan man med fördel njuta av den underbara utsikten under en måltid med familj och vänner. 

Missa inte ett av få tillfällen att få tag i en pärla i denna åtråvärda förening som passar utmärkt för permanent eller semesterboende, eller för uthyrning med riktigt bra avkastning!

Hör av er för visning.

ALICE-2026


 

 

 

 

 


Liknade Fstigheter

To consult
To consult

Sängar: 3Baths: 3m²: 156

Radhus

€249.000

Sängar: 2Baths: 2m²: 159

Radhus

€249.000

Sängar: 2Baths: 2m²: 159

Radhus

€385.000

Sängar: 4Baths: 4m²: 196

Radhus, Takvåning

€385.000

Sängar: 4Baths: 4m²: 196

Radhus, Takvåning

FyndNytt intagRekommenderas
To consult
FyndNytt intagRekommenderas

Panoramalyx med havsutsikt utan avbrott!

Sängar: 4Baths: 3m²: 160

Radhus

To consult

Sängar: 4Baths: 3m²: 160

Radhus


FÖRRA FASTIGHET

Lyxvilla med fantastiskt läge och storslagna vyer

NÄSTA FASTIGHET

Stort townhouse i lyxiga föreningen Enclave vid vattnet