Spektakulär lägenhet i Cortijo de La Santa Cruz, Almunecar

€470.000

Beskrivning

Huset ligger i ett privilegierat område eftersom det ligger både inom staden men samtidigt på landet.

Lägenheten består av två våningar. På det nedre planet finns ett stort vardagsrum med kombinerad matsal som har ett hörn där du kan ha ditt kontor, och ett vackert kök med direkt anslutning till terrassen. På övervåningen finns tre sovrum och ett komplett badrum. På terrassen finns en stor träpergola som skyddar både mot stark sol och regn varför du kan vistas där året runt. Det är omgivet av blomsterlådor med en stor mängd planterad kaktus varav några ger imponerande blomning en gång om året. Lättskött eftersom kaktus mest sköter sig själva. 

På sommaren kan du justera persiennerna så att direkt solljus inte strålar in. Vid frukost, lunch och middag kan du njuta av utsikten både ut över havet och mot berget, se fantastiska solnedgångar och stilla lyssna på de vackra naturljuden. En obeskrivlig känsla som är väldigt avslappnande och angenäm. När du passerat köket kommer du in i utrymmet för tvättmaskin, torktumlare, sömnad och för hantering av din tvätt. Här tvättar, stryker, och viker du dina kläder samtidigt som du njuter av den underbara utsikten som berget erbjuder med bl.a. en gammal romersk akvedukt med mer än 2000 års historia.

Den andra våningen är familjens mer privata del där sovrummen finns. De tre sovrummen är rymliga och ljusa. I hallen finns en stor inbyggd och lättillgänglig garderob. Det finns ett badrum i anslutning till dessa tre rum. Du når också en härlig terrass härifrån så att du kan koppla av från livets hektiska takt, njuta av tystnaden men ändå samtidigt höra vacker fågelsång bland mängden av ljud. I badrummet finns handfat, dusch och ett stort bubbelbadkar där du kan ta ett avkopplande bad på helgen. 

Alla fönster har myggnät. Persiennerna styrs och justeras av en elektrisk motor. Huset har en luftvärmepump med värme för att ha behaglig temperatur på vintern och kyla för de heta sommardagarna. Det finns gemensam pool och trädgård.

Fastighets ID: ALICE-1809
Liknade Fstigheter

€225.000

Sängar: 2Bath: 1m²: 74

Lägenhet

€225.000

Sängar: 2Bath: 1m²: 74

Lägenhet

FyndNybyggnationNytt intag
From €120.000
FyndNybyggnationNytt intag

Nyproduktion i San Cristobal, Almuñécar

Lägenhet, Takvåning

From €120.000

Lägenhet, Takvåning

To consult
To consult

Sängar: 3Bath: 1

Lägenhet

FyndNytt intag
To consult

Sängar: 3Baths: 2m²: 174

Lägenhet, Takvåning

To consult

Sängar: 3Baths: 2m²: 174

Lägenhet, Takvåning


FÖRRA FASTIGHET

Elegant, modernt och rymligt radhus i Marina Del Este, Herradura

NÄSTA FASTIGHET

Vackert hus i Almuñecár