Semi-ihopbyggt hus med underbar havsutsikt i Cerro Gordo

€580.000

Beskrivning

Välkommen till Los Altos i La Herradura. Detta är en plats av ren skönhet!

Den upphöjda positionen skapar en svårbeskrivlig utsikt och känsla. Detta är nära naturen men även nära havet som du når på 5 minuter med bil eller 30 minuter till fots.

Poolområdet är enligt vår åsikt det bästa i La Herradura. Det finns 2 pooler, en för barn och en annan tillräckligt stor för rmotionssimning. Gräsytan är idealisk för solbad och det finns 2 padelbanor med riktig officiell matta gratis att spela för boende i föreningen.

Huset har den övre placeringen på Los Altos, vilket ger mest integritet, det är också semi-ihopbyggt och det betyder att du har lite extra kvällssol på den övre terrassen.

Du kan parkera din bil på den privata platsen eller inne i garaget som öppnas med fjärrkontroll.

På entréplanet finns 2 sovrum och ett badrum. Ett sovrum har utgång till en terrass lämplig för morgonkaffe medan du njuter av soluppgången.

Hallen är också ansluten till garaget. Den övre nivån har ett sovrum som leder ut till takterrassen med enastående utsikt! Detta är idealiskt för solsängar och varför inte en jacuzzi?

På den nedre nivån har det egna sovrummet öppnats upp, så istället för ett sovrum finns det ett mycket stort vardagsrum/matrum med öppet kök. Detta kan enkelt konverteras tillbaka till ett sovrum om du föredrar det. Det finns 3 dubbeldörrar som leder ut till den stora terrassen och ger rummet mycket ljus och framför allt havsutsikt.

Terrassen har en matplats med pergola perfekt för middagar och grillning, och det finns plats för solstolar osv. på andra delar av terrassen. Det finns elektriska solmarkiser på terrassen som säkerställer rätt temperatur beroende på säsongen.

Det finns luftkonditionering i hela huset och även gasdrivna element som ger en jämn och trevlig uppvärmning till mycket låg kostnad eftersom huset är anslutet till centralgas.

ALICE-2347Liknade Fstigheter

Nybyggnation
€495.000

Bed: From 2 Baths: 2

Lägenhet, Takvåning, _ Annan typ

€495.000

Bed: From 2 Baths: 2

Lägenhet, Takvåning, _ Annan typ

€385.000

Sängar: 4Baths: 4m²: 196

Radhus, Takvåning

€385.000

Sängar: 4Baths: 4m²: 196

Radhus, Takvåning

Sängar: 3Baths: 2m²: 181

Takvåning

€659.000

Sängar: 3Baths: 3m²: 140

Takvåning

€659.000

Sängar: 3Baths: 3m²: 140

Takvåning


FÖRRA FASTIGHET

Villa med pool och sol hela dagen med fantastisk havsutsikt

NÄSTA FASTIGHET

Underbar lägenhet vid havet med privat trädgård i Tesorillo