Hus med underbar utsikt i exklusiv förening

€355.000

Beskrivning

Townhouse med fantastisk havsutsikt i La Herradura. Beläget i en exklusiv urbanisation i kanten av naturreservatet Cerro Gordo där det sällan kommer ut någonting till salu.

Detta hus har även möjlighet till en expansion av toppvåningen vilket ger 40 m2 terrass och Ca: 80m2 vardagsrum. Färdig offert finns och även bilder på ett hus bredvid där expansionen genomförts. Vi kan hjälpa er med detta då allt är förberett.

Huset består av: bottenvåning med stort garage samt sovrum (som nu används som gym) stort nog att konvertera till minilägenhet med separat ingång.

2 våning består av 3 sovrum och 2 badrum varav ett en suite. En trappa upp finner vi kök med utgång till terrass samt vardagsrum med 2 glaspartier som öppnar ut mot terrassen. Terrassen är helt nyrenoverad med nytt golv samt exklusiv inbyggd gasgrill som även kan drivas av husets centralgas. Dubbla markiser gör att man kan justera hur mycket sol man vill få in. 

Huset är nymålat inne samt ute och med nya aircondition som värmer eller kyler huset vid behov. Dessutom finns nya designfläktar installerade i tak som ger jämn fördelning av värme/kyla.

Huset åtnjuter sol från soluppgång till sen eftermiddag kväll. 

Poolområdet som är ett av La Herraduras absolut finaste har 2 st pooler varav en barnpool samt en rejält tilltagen huvudpool stor nog för motionssimning. Det finns även 2 st padelbanor på poolområdet som fritt disponeras för de boende.

En kort promenad leder upp till naturreservatet med underbar utsikt över Maro och Nerja. Här finns en fin restaurang och detta område är mycket populärt promenadstråk samt för sina fina cykel leder. 

Härifrån kan man promenera till den fina stranden Cantarrijan med 2 st året runt öppna restauranger.

Huset är semi detached (hörnhus) och ligger vid vändplan utan genomfartstrafik och har plats för 3 bilar förutom garage. Poolområdet nås på en minut via en trappa. 

Tid i bil till stad och strand samt restauranger är ca: 5 min med bil och 25 min promenad. 

Nerja nås på ca: 10 min med bil och Almunecar ca 7-8 min. Sierra Nevada med skidåkning på vintern och fin vandring/mountainbike på sommaren dryg timma.

Huset är en mycket fin investeringsmöjlighet samt ger mycket bra uthyrnings avkastning för den som vill och siffror kan visas på detta vid intresse.

Kontakta oss för mer information samt visning

ALICE-2135Liknade Fstigheter

FyndNytt intag

Sängar: 3Baths: 2m²: 102

Radhus

Sängar: 3Baths: 2m²: 102

Radhus

Fynd
To consult
To consult

Sängar: 3Baths: 3

Radhus

To consult
To consult

Sängar: 3Baths: 3m²: 156

Radhus

FyndNytt intagRekommenderas
To consult
FyndNytt intagRekommenderas

Panoramalyx med havsutsikt utan avbrott!

Sängar: 4Baths: 3m²: 160

Radhus

To consult

Sängar: 4Baths: 3m²: 160

Radhus


FÖRRA FASTIGHET

Topprenoverat radhus i Las Palomas

NÄSTA FASTIGHET

Casa Vista Divina – med havet som fondvägg!