Hus med pool och vidsträckt havsutsikt med gångavstånd till stranden!

To consult

Beskrivning

I denna exklusiva förening finns endast 8 hus. Med ett läge som för La Herradura är unikt med gångavstånd till stranden samt vacker havsutsikt samt stora terrassytor är detta hus en möjlighet för den som vill ha “allt” samt ett riktigt bra investeringsobjekt då priset är helt rätt.

Huset ligger 5 min gångväg från strand och restauranger i byn och via ett knapptryck öppnas porten till det privata området. Huset har inte mindre än 2 st egna parkeringsplatser. 

Utanför entrén finns en uteplats väl ämnad för att förvara tex, cyklar mm..

Huset består av 3 st sovrum, ett på översta våningen och 2 st på bottenvåningen. 3 st badrum försäkrar att det inte blir trängsel på den fronten heller. Entréplanet har kök samt vardagsrum som öppnar upp mot terrassen via skjutbara glasdörrar som öppnas helt utan stolpar vilket ger en sömlös ute/inne känsla.

Övre planet med sovrum samt badrum öppnar upp mot takterrassen med fantastisk utsikt. 

Det undre planet har 2 sovrum samt 2 badrum (ett en suite) där båda öppnar upp mot en lång balkong med trappsteg ner mot den mycket stora huvudterrassen med privat pool och gott om plats för solsängar mm..

Från denna terrass leder en dörr in till ett stort utrymme under huset där alla luftkonditionerare är snillrikt placerade, här finns rum att förvara saker eller vad man nu känner att man vill göra med utrymmet.

Huset har mycket god uthyrnings potentiel och har existerande licens samt luftkonditionering/ värme i alla sovrum samt vardagsrum. 

Kontakta oss för visning så berättar vi mer!

ALICE-2231


 

Liknade Fstigheter

€539.500

Sängar: 3Baths: 3m²: 180

Radhus

€539.500

Sängar: 3Baths: 3m²: 180

Radhus

Nytt intag

Sängar: 3Baths: 3

Radhus

Sängar: 3Baths: 3

Radhus

€249.000

Sängar: 2Baths: 2m²: 159

Radhus

€249.000

Sängar: 2Baths: 2m²: 159

Radhus

Nybyggnation
From 295.000

Sängar: 2-3

Lägenhet, Takvåning

From 295.000

Sängar: 2-3

Lägenhet, Takvåning


FÖRRA FASTIGHET

Vackert townhouse i centrala Torrox Pueblo

NÄSTA FASTIGHET

Fin lägenhet i La Herradura 5 min promenad från stranden!