Hus i Cerro Gordo med havsutsikt och fantastisk community pool!

€309.000

Beskrivning

Los Altos ligger på La Herraduras västra udde vid Cerro Gordos åtråvärda natur reservat.

Här är man 5 min biltur från strand och stad och Los Altos ligger i kontakt med natur samt

med underbara vyer över berg och hav, upphöjt så man får den där sköna känslan av nära men ändå en bit bort från stad och ljud..

Poolområdet tillhör et av det absolut bästa i La Herradura med stor huvudpool samt barnpool och 2 st padelbanor fria att spela på för de boende i föreningen!

Huset består av 3 våningsplan med 4 st sovrum samt 4 badrum. Viktigt att notera är att detta hus har möjlighet att expandera både vardagsrum och terrass till dubbel yta vilket vilket transformerar huset från redan stort till ca 210 m2 och med ännu lyxigare känsla.

Entrén på markplan leder in till en hall där man åt vänster har ingång till det stora garaget och åt höger finner vi ett stort sovrum med en suit badrum med dubbla handfat samt dubbel dusch, vidare in i hallen finns ett utrymme som lämpar sig som walk in closet eller förråd om man skulle behöva det.

Vidare på näst plan har vi 3 st sovrum varav ett en suit samt ett badrum till, alla sovrum har fönster och master bedroom har juliette balkong. 

På övre plan har vi vardagsrum rakt fram med 2 st dubbla glasdörrar som leder ut på terrassen, båda med  havsutsikt. Till vänster finns en toalett samt ingång till köket som har fönster ut mot havet samt dubbla glasdörrar ut mot terrass även här. Detta ger ett fint “flöde” mellan terras, kök samt vardagsrum med en öppen känsla mellan alla utrymmen. Terrassen som är ca: 20 m2 har sol från morgon till sen eftermiddag och passar fint för stora sällskap att äta samt grilla och sola etc..

Plats för bil i garage samt även plats att parkera utan problem utanför garaget gör det smidigt med både bilar vespor, cyklar mm..

Kontakta oss gärna för visning på plats!

ALICE -2233


Liknade Fstigheter

Fynd
To consult
To consult

Sängar: 3Baths: 3

Radhus

Nytt intag

Sängar: 4Baths: 3m²: 165

Radhus

Sängar: 4Baths: 3m²: 165

Radhus

€539.500

Sängar: 3Baths: 3m²: 180

Radhus

€539.500

Sängar: 3Baths: 3m²: 180

Radhus

Nytt intag
€139.000

Bed: 1Bath: 1

Radhus

€139.000

Bed: 1Bath: 1

Radhus


FÖRRA FASTIGHET

Hus med pool och vidsträckt havsutsikt med gångavstånd till stranden!

NÄSTA FASTIGHET

Fin lägenhet i La Herradura 5 min promenad från stranden!