Fantastisk 4-sovrums townhouse med en stor terrass och jacuzzi

€520.000

Beskrivning

Detta är en sällsynt möjlighet att förvärva ett rymligt hus med hisnande utsikt och ett enastående läge i Los Altos La Herradura.

Urbaniseringen har 98 hus, och det är inte ofta ett av dem blir tillgängligt på marknaden. I det här fallet är det ett nyligen expanderat och smakfullt uppdaterat hus. Urbaniseringen har en av, om inte den finaste, poolområdena i La Herradura, öppet året runt. Den inkluderar en stor huvudpool samt en barnpool. Dessutom finns det 2 padelbanor med nyligen installerad officiell matta, tillgängliga för fritt spel (för de boende) i en fantastisk miljö med utsikt över havet.

Husets entréplan inkluderar en rymlig garage med 2 förråd och ett generöst stort sovrum med eget badrum. Denna yta kan enkelt omvandlas till en oberoende lägenhet med egen ingång.

Första våningen består av 3 sovrum, varav ett med eget badrum och ett ytterligare badrum för de återstående 2 sovrummen. Master-sovrummet har en juliette-balkong, medan ett av de andra sovrummen har tillgång till en terrass.

Andra våningen har nyligen byggts ut på ett unikt sätt genom att terrassen har fördubblats i storlek och skapat en stor delvis öppen och delvis takad yta med sömlösa glasdörrar som ansluter den till det rymliga vardagsrummet och matsalen. Denna design möjliggör en gränslös övergång mellan de två områdena. Terrassen inkluderar en stor jacuzzi och flera installerade ljuskällor som skapar en mysig atmosfär på natten. Det finns även en dusch på terrassen.

Det fullt utrustade köket ansluter till terrassen via skjutdörrar i glas. Vardagsrummet/matsalen inkluderar också en toalett och extra förvaring.

Huset är utrustat med moderna air-conditions samt värme i alla sovrum samt vardagsrum.

Detta objekt är ett måste att besöka, eftersom det är svårt att helt förstå dess potential och den fina känslan som den upphöjda havsutsikten ger.

Tveka inte att kontakta oss för mer information, vi har omfattande erfarenhet av detta specifika område!

EXKLUSIVT

ALICE – 2341


Liknade Fstigheter

To consult

Sängar: 2Baths: 2m²: 100

Radhus

To consult

Sängar: 2Baths: 2m²: 100

Radhus

Nytt intag
€139.000

Bed: 1Bath: 1

Radhus

€139.000

Bed: 1Bath: 1

Radhus

Nytt intag

Sängar: 4Baths: 3m²: 165

Radhus

Sängar: 4Baths: 3m²: 165

Radhus

To consult

Sängar: 3Baths: 3m²: 120

Radhus, Takvåning

To consult

Sängar: 3Baths: 3m²: 120

Radhus, Takvåning


FÖRRA FASTIGHET

Nyproduktion av 5 top moderna lyxvillor inom det exklusiva El Nogal La Herradura

NÄSTA FASTIGHET

2 sovrums lägenhet med terrass och utsikt över bergen i byn Vélez de Benaudalla