ESSENSE AV PUERTO NARIXA, nyproduktion

From 136 000

Beskrivning

EN NY VERSION AV DIG, ESSENSE AV PUERTO NARIXA

Essense by Puerto Narixa är ett bostadskomplex av kvalitet, hållbart och innovativt, utformat för att bo som du alltid har drömt om, i södra Spanien. 

TILLBAKA TILL NATUREN  Puerto Narixa, med mer än 624.000m2 trädgårdar, ett innovativt bostadskoncept där du kan njuta av naturen och sporten och ha livets kvalitet du alltid längtat efter.

ETT HEM FÖR FRAMTIDEN essense av Puerto Narixa är ett bostadskomplex av högkvalitativa bostäder, rymliga och ljusa med magnifika terrasser och spektakulär utsikt över Medelhavet integrerade privata trädgårdar med pool, gym och vinkällare. Ett unikt projekt som är tänkt och utformat för dig som letar efter ett familjeliv, att utöva sport, och natur. Ett samhälle som förenar tradition, hållbarhet och urbanitet.

OTROLIGA GEMENSAMMA OMRÅDEN Vårt förslag omfattar också ett område på 624000m2 där alla typer av aktiviteter relaterade till sport och naturen äger rum. Vingårdar, ekologiska trädgårdar, idrottsområden, löparleder, cykling eller bara promenader. Exceptionella privata faciliteter som inkluderar en Infinity-pool med Gastro Bar.  Zen-området, gemenskapens vinbar, gym med havsutsikt, Spanien.

ESSENSE AV ETT HÅLLBART LIV .Vi har ett starkt engagemang för den värld där vi lever, med naturen och miljön, som tvingar oss att arbeta för att minska effekterna på miljön i våra hem och söker maximal komfort och hälsa för de som bor i dem, åtagande garanterat av International BREEAMCertificate för hållbart byggda hem.

ESSENSE AV PUERTO NARIXA  är Utan tvekan det bästa möjliga valet på Costa del Sol East

ALICE-1912Liknade Fstigheter

Nybyggnation
From € 189 000

Bed: From 2

Lägenhet

From € 189 000

Bed: From 2

Lägenhet

Nybyggnation
From 166 000
From 166 000

Bed: 1-2Baths: 2

Lägenhet

€89.000

Sängar: 4Baths: 4m²: 40

Lägenhet

€89.000

Sängar: 4Baths: 4m²: 40

Lägenhet


FÖRRA FASTIGHET

Oas i Punta de la Mona

NÄSTA FASTIGHET

Påkostat hus med ovärderlig utsikt