Casa Vista Divina – med havet som fondvägg!

€549.000

Beskrivning

I vackra och pittoreska La Herradura finns nu ett tillfälle att förvärva det unikt fina huset Casa Vista Divina. Huset är beläget i en smakfull och exklusiv förening (Los Altos) som också gränsar till naturreservatet Cerro Gordo. Huset som har nummer 1 på gatan är ett ändhus vilket ger stor privat sfär samt en havsutsikt som är svårslagen. 

Här finns det mesta man kan önska såsom fantastiska utsikter, mycket trevligt poolområde med både barnpool samt stor huvudpool, två st padelbanor som fritt används av de boende, generösa parkeringsmöjligheter.

Huset består av fyra/fem sovrum (varav ett en suite) – samtliga med havsutsikt samt tre badrum. Ett av sovrummen / extra vardagsrum / kontor är beläget i “tornrummet” som även har egen terrass och utsikt med magiskt top-of-the-world känsla. Här kan man med fördel komplettera med en jacuzzi för fina cavakvällar eller morgondopp och beskådning av de fina soluppgångarna som fyller dig med välbehövlig energi!

Entréplanet består av tre sovrum, alla med vacker havsutsikt varav ett också med egen terrass. Här finns även hall och garage med ingång direkt in in i huset.

En trappa ner möts du av kök samt vardags/middagsrum i generös, öppen planlösning – flera utgångar till huvudterrassen suddar ut gränserna mellan inne och ute. Köket är modernt och har frikostigt med utrymme vilket inbjuder till matlagning även till större sällskap. Vidare hittar vi på det här planet gästtoalett, förråd och master bedroom med eget badrum samt egen utgång till terrass. 

Utanför köket finns middagsplats med pergolatak, terrassen vid sidan av huset är generös och med fina ytor för loungegrupp, solsängar, utekök. Här finns också en nedre yta med trädgård med plats för t ex ett swim-spa, loungegrupper mm.

Casa Vista Divina med sina totalt fem terrasser och obruten havsutsikt är nyckelfärdigt med hög standard och på vacker adress. Turistlicens finns med dokumenterat mycket god uthyrning, organisation för att fortsatt hjälpa till finns också.

Välkommen att kontakta oss vid intresse så ordnar vi visning på plats!

ALICE-2223

 Liknade Fstigheter

Nybyggnation
From 295.000

Sängar: 2-3

Lägenhet, Takvåning

From 295.000

Sängar: 2-3

Lägenhet, Takvåning

Nybyggnation
€495.000

Bed: From 2 Baths: 2

Lägenhet, Takvåning, _ Annan typ

€495.000

Bed: From 2 Baths: 2

Lägenhet, Takvåning, _ Annan typ

Sängar: 3Baths: 2m²: 181

Takvåning


FÖRRA FASTIGHET

Hus med underbar utsikt i exklusiv förening

NÄSTA FASTIGHET

Hus vid stranden med privat pool